Kraamzorg Deborah

Ik ben Deborah (1982). Ik heb 3 kinderen, een dochter uit 2003, een zoon uit 2010 en een dochter uit 2023.
Ik woon samen met mijn man, zoon en jongste dochter in Alkmaar.

Ik ben een gediplomeerd en ervaren kraamverzorgende. Ik heb veel passie voor de baby, de jonge ouders en het vak. Jullie kraamweek is heel bijzonder, na de bevalling brengt het leren kennen van de baby veel vragen met zich mee zoals: Wat betekenen de verschillende huiltjes, doe ik het allemaal goed, op wat voor manier, hoe en wanneer moet ik nou eigenlijk voor mijn baby zorgen? Dit zijn allemaal heel normale vragen waar ik jullie mee kan helpen.

Ik zal jullie kraamweek van A tot Z verzorgen en begeleiden, jullie kunnen mij altijd bereiken en samen kijken we hoe we jullie kraamweek zo goed en fijn mogelijk kunnen inplannen. Een voordeel is dat ik niet afhankelijk ben van de daguren, mocht je juist in de avonduren wat onzeker zijn, kom ik op de avond en begin ik overdag wat later.

Jullie kunnen me alles vragen, alles met me bespreken, niets is te gek. Ik houd van openheid en duidelijkheid, ik heb een groot empathisch vermogen en op deze manier kan ik jullie de beste zorg bieden die jullie mogen en willen verwachten in jullie onvergetelijke kraamweek.

Mochten jullie net zo enthousiast zijn geworden als ik ben en een kraamweek op maat willen? Neem dan zo snel mogelijk contact op, met voorkeur vóór de 15e week zwangerschap, zodat ik in deze drukke tijd nog plek voor jullie heb. Je kunt je via het inschrijfformulier inschrijven en ik neem dat zo snel mogelijk contact met jullie op voor een telefonische kennismaking. Ik kom rond week 32 voor een intakegesprek naar jullie toe en dan bespreken we wat voor jullie fijn en belangrijk is.

Ik sta geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en heb alle noodzakelijke certificaten.

Mijn werkomgeving is met een straal van 30km vanaf mijn woonplaats Alkmaar. Buiten deze straal is alles natuurlijk bespreekbaar.

Hopelijk tot ziens!

Kraamzorg Deborah

Ik ben Deborah, 41 jaar oud. Ik heb 3 kinderen, een dochter van 20 en een zoon van 13. En een pasgeboren dochter.
Ik woon samen met mijn man, zoon en jongste dochter in Alkmaar.

Ik ben een gediplomeerd en ervaren kraamverzorgende. Ik heb veel passie voor de baby, de jonge ouders en het vak. Jullie kraamweek is heel bijzonder, na de bevalling brengt het leren kennen van de baby veel vragen met zich mee zoals: Wat betekenen de verschillende huiltjes, doe ik het allemaal goed, op wat voor manier, hoe en wanneer moet ik nou eigenlijk voor mijn baby zorgen? Dit zijn allemaal heel normale vragen waar ik jullie mee kan helpen.

Ik zal jullie kraamweek van A tot Z verzorgen en begeleiden, jullie kunnen mij altijd bereiken en samen kijken we hoe we jullie kraamweek zo goed en fijn mogelijk kunnen inplannen. Een voordeel is dat ik niet afhankelijk ben van de daguren, mocht je juist in de avonduren wat onzeker zijn, kom ik op de avond en begin ik overdag wat later.

Jullie kunnen me alles vragen, alles met me bespreken, niets is te gek. Ik houd van openheid en duidelijkheid, ik heb een groot empathisch vermogen en op deze manier kan ik jullie de beste zorg bieden die jullie mogen en willen verwachten in jullie onvergetelijke kraamweek.

Mochten jullie net zo enthousiast zijn geworden als ik ben en een kraamweek op maat willen? Neem dan zo snel mogelijk contact op, met voorkeur vóór de 15e week zwangerschap, zodat ik in deze drukke tijd nog plek voor jullie heb. Je kunt je via het inschrijfformulier inschrijven en ik neem dat zo snel mogelijk contact met jullie op voor een telefonische kennismaking. Ik kom rond week 32 voor een intakegesprek naar jullie toe en dan bespreken we wat voor jullie fijn en belangrijk is.

Ik sta geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg en heb alle noodzakelijke certificaten.

Mijn werkomgeving is met een straal van 30km vanaf mijn woonplaats Alkmaar. Buiten deze straal is alles natuurlijk bespreekbaar.

Hopelijk tot ziens!

Aanmelden bij Kraamzorg Deborah

Waarom aanmelden bij Kraamzorg Deborah?

Geen tussenpersoon maar direct contact met Deborah, zodat je weet wie je krijgt. Geeft aandacht aan de integratie van de baby in jouw gezin.