Het is voor mij heel belangrijk dat er één en dezelfde persoon is tijdens de kraamtijd.

Het is voor mij heel belangrijk dat er één en dezelfde persoon is tijdens de kraamtijd.

Intake Kraamzorg Deborah

Voor de inschrijving kom ik langs voor een kennismakingsgesprek, of eventueel kunnen we telefonisch contact hebben. Dan kunnen we kijken of er een klik is.

Tijdens het intake gesprek informeer ik u uitgebreid over onze mogelijkheden en neem ik de tijd om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Zo weet u precies wat u tijdens de kraamweek van mij kunt verwachten. De intake kan telefonisch of aan huis gehouden worden. Tijdens de intake houd ik rekening met het door u gewenste zorgpakket en ga ik hier zo nodig flexibel mee om.

De bevalling

Bij een thuisbevalling verleen ik assistentie aan de verloskundige, waarna ik tot ongeveer 8 dagen na de bevalling gemiddeld 6 uur per dag blijf. Bij een ziekenhuis bevalling ligt het eraan of ik met jullie mee mag en kan, zo niet ben ik er nadat jullie uit het ziekenhuis komen en ben ik er ook ongeveer 8 dagen. Overleg even met je verloskundige of ik met je mee kan naar het ziekenhuis waar jij gaat bevallen. Bij een medische bevalling ben ik er niet bij.

Werkomgeving

In een straal van 30 km rondom Alkmaar, maar uiteraard is mijn kraamzorg ook buiten deze gebieden zeer goed mogelijk. Parkeerkosten zijn voor de klant.

De bevalling

Bij een thuisbevalling verleen ik assistentie aan de verloskundige, waarna ik tot ongeveer 8 dagen na de bevalling gemiddeld 6 uur per dag blijf. Bij een ziekenhuis bevalling ligt het eraan of ik met jullie mee mag en kan, zo niet ben ik er nadat jullie uit het ziekenhuis komen en ben ik er ook ongeveer 8 dagen. Overleg even met je verloskundige of ik met je mee kan naar het ziekenhuis waar jij gaat bevallen. Bij een medische bevalling ben ik er niet bij.

Werkomgeving

In een straal van 30 km rondom Alkmaar, maar uiteraard is mijn kraamzorg ook buiten deze gebieden zeer goed mogelijk. Parkeerkosten zijn voor de klant.

Contact

Voor een aanmelding bij Kraamzorg Deborah kan je mij op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer: 06 29 28 23 39.

Voor overige vragen kun je bellen met 06 29 28 23 39 of een mail sturen naar via contactformulier.