Ouders over

Kraamzorg Deborah

Ouders over

Kraamzorg Deborah

Jasper

Bij ons kennismakingsgesprek met Deborah hadden wij gelijk een klik! Deborah is een gezellige, lieve, doortastende vrouw die precies weet waar ze over praat.

Deborah is bij onze volledige bevalling geweest. Vanaf het begin heeft Deborah zorgen uit onze handen genomen. Naast haar werkzaamheden heeft Deborah ook veel deskundigen zoals een lactatiekundige en tandarts die kan klieven gecontact en afspraken voor ons ingepland. Dit vonden wij ontzettend fijn. Als je zorgen hebt rondom je kindje wil je niet nog van alles moeten regelen. Dan is het heel fijn dat het voor je geregeld wordt.
Deborah heeft tijdens onze kraamweek ons verrast met haar heerlijk creaties, goede adviezen gegeven en haar gezelligheid!

Wij hopen dat Deborah bij een tweede kleine ukkepuk weer onze kraamverzorgster kan zijn.

Mick & Ellen

Mees

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Deborah. Ze heeft ons veel geleerd en goed opweg geholpen met de eerst stappen in het ouderschap. Deborah is vrolijk en enthousiast wat maakt dat het ook gezellig is samen. Bedankt voor alles!

Ingmar en Frederique

Jack

Op aanraden van een vriendin zijn wij bij Deborah terecht gekomen.

Na een intake gesprek en apjes over en weer voelde het al vertrouwd voordat zij bij ons begon te kramen. Zoveel interesse in hoe het met ons ging en met al mijn vragen kon ik terecht.

Na helaas een heftige bevalling en de eerste dagen in het ziekenhuis te zijn verbleven was het in een warm bad thuis komen waar Deborah onze zorgen wegnam.

Zowel mama als Jack werden goed in de gaten gehouden en met extra aandacht verzorgd. De lieve woorden op het juiste moment en soms een schop onder de kont waar nodig was (mama was soms nog wel eens eigenwijs) waren heel fijn!

Kortom al onze vrienden verwijzen wij door naar Deborah waar je dag en nacht in je meest kwetsbare momenten op kan bouwen.

Liefs Merijn en Demi en een dikke knuffel van Jack

Merijn & Demi

Jari

Heel bewust voor Deborah gekozen. Ik wilde graag weten wie er kwam tijdens mijn kraamweek en vond het belangrijk om daarom te kijken naar een ZZP’er. Daarnaast vond ik het net zo belangrijk dat niet ik maar vooral mijn vriend een goeie klik had met Deborah en dat was zo! Deborah is onwijs lief, grappig en heel vrolijk! We hebben tijdens de kraamweek heel veel van haar geleerd en ze deed met liefde alles voor de zoveelste keer opnieuw. Alles is met haar bespreekbaar en vooral dat was ook heel fijn. Ze kijkt heel goed wat jij nodig hebt als kraamvrouw en speelt daar op in. Wanneer ze bezig is met de was kan het zijn dat je der heel gezellig hoort zingen. De dagen vlogen voorbij en dat is eigenlijk een heel goed teken. En tot slot ze straalt iedere dag weer door haar werk met de kleintjes! Echt een aanrader.

Ilse Jansen en Bas Lieftink

Abby & Bowi

Wat een geweldige week.
Na de bevalling van de tweeling was het heel spannend voor ons hoe we dit moesten doen.
De rust die Deborah uitstraalde en ook zeker overbracht heeft er voor gezorgd dat wij met veel liefde en positiviteit terug kijken op onze kraamweek.
Deborah stelde ons gerust maar zei ook dat het mag om onzeker te zijn.
Deborah liet mij inzien hoe belangrijk het is dat ik als moeder de rust moest pakken, dat dit ook in belang was van de meiden.
Ook voor onze zoon was het een feestje, Deborah ging gerust met Jaxx even mee spelen met Mario op de Nintendo.

Annouk en Michael

Joey

Wij hebben een hele fijne week gehad met Deborah. Ondanks dat we het een spannende eerste week vonden heeft Deborah ons op een leuke manier zó veel geleerd, goed verzorgd en was het daarnaast vooral heel erg gezellig! Zéker een aanrader! Nogmaals bedankt! Liefs, Jesse, Roxy en Joey

Jesse en Roxy

Quinti

Wij kregen enorme en professionele hulp van onze kraamverzorgende Deborah. Deborah was zeer behulpzaam en bracht rust en regelmaat in onze kraamweek. Deborah heeft veel kennis, ze doet haar werk met haar hart.
Ik wou in het begin nog veel dingen zelf doen maar Deborah heeft me goed overtuigd dat ik rust moet nemen en dat het wel goed komt.
Verder hebben we veel leuke gesprekken gehad. Ik heb heerlijk van mijn kraamtijd kunnen genieten. Hartelijk dank, Deborah je bent een topper!!

Mike & Ashley

Mike & Ashley

Maud

Wat was het leerzaam, maar ook zeker gezellig.
Alles is nieuw voor ons maar jij was duidelijk voor ons, en super veel van je geleerd.
Ook erg fijn in de omgang ben je, vriendelijk en ook erg gezellig.
Wij hebben een hele fijne tijd met jou gehad.
Echt een topper ben. Mocht het ons gegeven zijn zouden wij jou zeker weer bellen.
Super bedankt

Robbert en Sylvia

Elke

We hebben een hele fijne kraamtijd gehad dankzij Deborah. Voor zowel ons eerste als tweede kindje was zij bij ons. Ze zorgt met liefde voor de baby en mama heeft ze met een lach en een traan steun.

Silvie

Jackie

We zijn geweldig op weg geholpen in de kraamweek met de kraamzorg van Deborah. Deborah heeft ogen en oren voor het hele gezin, voor papa, voor mama, maar ook voor de broer (2 jaar) van baby Jackie.
Met de begeleiding en ondersteuning van Deborah hebben we een mooie kraamperiode gehad, met naast al het prachtigs ook heus wel pittige momenten. We hebben de eerlijkheid en betrokkenheid heel erg gewaardeerd. Bedankt dat je er dan voor ons was!

Roos Wessels en Daniël Visser

Dana Maeve

Wat een geweldige kraamzorg in een ontzettende hectische periode. Onze dochter is premature geboren en kreeg geelzucht waardoor we de eerste tijd in het ziekenhuis moesten blijven. Deborah heeft ons er doorheen gesleept en ons fysiek en mentaal enorm goed bijgestaan. Eenmaal thuis heeft ze ons alle kneepjes met geduld en zorg geleerd. Deborah zorgt ervoor dat je je gehoord, en begrepen voelt. We gaan je missen

Josette en Timothy

Zoveel mogen leren

Lieve Deborah! Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad, dankzij jou! We hebben zoveel mogen leren, maar er was ook tijd voor een dolletje. We hadden ons geen betere hulp kunnen wensen. We weten dan ook zeker dat jij je opleiding met vlag en wimpel gaat halen, en nog heel veel gezinnen net zo goed en met zoveel liefde gaat helpen net als bij ons.

Lisa

Dear Deborah,

Thank you so much for all your patience, for the wonderful talks & for being such an angel!
We will miss you!

All the best,

Natasa, Peer, Mila & Neo

Lieve Deborah,

Wat heb jij ons een super fijne kraamtijd bezorgd. Van lachen tot tranen, je bent er echt voor ons geweest.

Je helderheid en duidelijkheid vonden we super fijn!

Bedankt

Bedankt voor alles, ik ga je niet vergeten. Ik zal Eva over haar engel vertellen!

Bayan

Voor Deborah,

Lieve Deborah, bedankt voor al je goede zorgen voor ons, “je luisterende oor, je flexibiliteit om langer bij ons te “kramen”, het vertrouwen en de talloze trics & tips die je ons hebt gegeven!

Veel geluk in de toekomst, hopelijk vinden jullie gauw een droomwoning!

Heel veel liefs,

Lars, Sanne & Olivier

Lieve Deborah,

Wat een fijne kraamweek was het met jou. Dank je wel voor alle goede zorgen, je luisterend oor, alle goede tips en trics, en gewoon dat je altijd klaar stond. Nog 2 weken en je bent officieel afgestudeerd, maar helaas geen groot feestje. Maak er zeker een bijzonder moment van want je bent gemaakt voor dit beroep!

Nogmaals heel erg bedankt! We gaan je wel een beetje missen maar kijken ook uit naar het nieuwe leven als gezin van vier. Veel geluk en werkplezier! En wie weet in de toekomst een droomhuis en nog een klein hummeltje op je buik.

Veel Liefs,

Erwin, Marleen, Emmee & Saare

Lieve Deborah

Even een kaartje om te zeggen dat je een kanjer bent! Wat ben ik super blij dat ik aan jouw zorg ben ’toevertrouwd’ deze kraamperiode. Echt heel bijzonder hoe goed & zorgvuldig je voor ons hebt gezorgd. Hoe je echt voor ons bent opgekomen en kritische vragen hebt durven stellen & dingen hebt uitgezocht. Super mooi om te zien wat een goede oplossingen dat waren. En vooral je menselijke, persoonlijke & gezellige benadering. En een hand of schouder als dat nodig was! Heel veel succes met het afronden van de studie. En wie weet tot een volgende keer in de toekomst!

Veel liefs,

Maaike, Hannah, Paul & Benjamin

Lieve Deborah,

Ik vind het jammer dat je weg gaat, je hebt harstikke goed voor mama en Scottie verzorgd. Ik vond het heel leuk dat Scottie en ik samen in bad zijn geweest.
Jammer dat je weg gaat -XX-

Groetjes,

Hailey grote zus van Scottie

Nina

Lieve Deborah,

Met dit kaartje willen we je enorm bedanken voor de fijne kraamweek die je ons hebt gegeven. Je was enorm lief voor onze kindjes, verzorgend voor ons hele gezin en af en toe goed streng voor de eigenwijze moeder. Een geslaagde eerste gezin en we weten zeker dat er vele zullen volgen, op naar de 5oo baby’s !

Veel liefs,

Karsten, Denise, Felix & Nina

Thank You

Thank you for your good sense of human, quality time with Lilian and coming attention.

Best wishes for your diploma!

Mauve, Kate, Maurizio, Lilian

Caiden

Lieve Deborah, Ontzettend bedankt voor je steun en hulp bij de bevalling en natuurlijk daarna! Nog veel succes met de laatste loodjes tot volwaardig kraamzus!

Liefs Mitchell & Samantha.
En bedankt voor de verzorging en de knuffels xx Caiden

Mitchell & Samantha