Ouders over

Kraamzorg Deborah

Ouders over

Kraamzorg Deborah

Jackie

We zijn geweldig op weg geholpen in de kraamweek met de kraamzorg van Deborah. Deborah heeft ogen en oren voor het hele gezin, voor papa, voor mama, maar ook voor de broer (2 jaar) van baby Jackie.
Met de begeleiding en ondersteuning van Deborah hebben we een mooie kraamperiode gehad, met naast al het prachtigs ook heus wel pittige momenten. We hebben de eerlijkheid en betrokkenheid heel erg gewaardeerd. Bedankt dat je er dan voor ons was!

Roos Wessels en Daniƫl Visser

Dana Maeve

Wat een geweldige kraamzorg in een ontzettende hectische periode. Onze dochter is premature geboren en kreeg geelzucht waardoor we de eerste tijd in het ziekenhuis moesten blijven. Deborah heeft ons er doorheen gesleept en ons fysiek en mentaal enorm goed bijgestaan. Eenmaal thuis heeft ze ons alle kneepjes met geduld en zorg geleerd. Deborah zorgt ervoor dat je je gehoord, en begrepen voelt. We gaan je missen

Josette en Timothy

Zoveel mogen leren

Lieve Deborah! Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad, dankzij jou! We hebben zoveel mogen leren, maar er was ook tijd voor een dolletje. We hadden ons geen betere hulp kunnen wensen. We weten dan ook zeker dat jij je opleiding met vlag en wimpel gaat halen, en nog heel veel gezinnen net zo goed en met zoveel liefde gaat helpen net als bij ons.

Lisa

Dear Deborah,

Thank you so much for all your patience, for the wonderful talks & for being such an angel!
We will miss you!

All the best,

Natasa, Peer, Mila & Neo

Lieve Deborah,

Wat heb jij ons een super fijne kraamtijd bezorgd. Van lachen tot tranen, je bent er echt voor ons geweest.

Je helderheid en duidelijkheid vonden we super fijn!

Bedankt

Bedankt voor alles, ik ga je niet vergeten. Ik zal Eva over haar engel vertellen!

Bayan

Voor Deborah,

Lieve Deborah, bedankt voor al je goede zorgen voor ons, “je luisterende oor, je flexibiliteit om langer bij ons te “kramen”, het vertrouwen en de talloze trics & tips die je ons hebt gegeven!

Veel geluk in de toekomst, hopelijk vinden jullie gauw een droomwoning!

Heel veel liefs,

Lars, Sanne & Olivier

Lieve Deborah,

Wat een fijne kraamweek was het met jou. Dank je wel voor alle goede zorgen, je luisterend oor, alle goede tips en trics, en gewoon dat je altijd klaar stond. Nog 2 weken en je bent officieel afgestudeerd, maar helaas geen groot feestje. Maak er zeker een bijzonder moment van want je bent gemaakt voor dit beroep!

Nogmaals heel erg bedankt! We gaan je wel een beetje missen maar kijken ook uit naar het nieuwe leven als gezin van vier. Veel geluk en werkplezier! En wie weet in de toekomst een droomhuis en nog een klein hummeltje op je buik.

Veel Liefs,

Erwin, Marleen, Emmee & Saare

Lieve Deborah

Even een kaartje om te zeggen dat je een kanjer bent! Wat ben ik super blij dat ik aan jouw zorg ben ’toevertrouwd’ deze kraamperiode. Echt heel bijzonder hoe goed & zorgvuldig je voor ons hebt gezorgd. Hoe je echt voor ons bent opgekomen en kritische vragen hebt durven stellen & dingen hebt uitgezocht. Super mooi om te zien wat een goede oplossingen dat waren. En vooral je menselijke, persoonlijke & gezellige benadering. En een hand of schouder als dat nodig was! Heel veel succes met het afronden van de studie. En wie weet tot een volgende keer in de toekomst!

Veel liefs,

Maaike, Hannah, Paul & Benjamin

Lieve Deborah,

Ik vind het jammer dat je weg gaat, je hebt harstikke goed voor mama en Scottie verzorgd. Ik vond het heel leuk dat Scottie en ik samen in bad zijn geweest.
Jammer dat je weg gaat -XX-

Groetjes,

Hailey grote zus van Scottie

Nina

Lieve Deborah,

Met dit kaartje willen we je enorm bedanken voor de fijne kraamweek die je ons hebt gegeven. Je was enorm lief voor onze kindjes, verzorgend voor ons hele gezin en af en toe goed streng voor de eigenwijze moeder. Een geslaagde eerste gezin en we weten zeker dat er vele zullen volgen, op naar de 5oo baby’s !

Veel liefs,

Karsten, Denise, Felix & Nina

Thank You

Thank you for your good sense of human, quality time with Lilian and coming attention.

Best wishes for your diploma!

Mauve, Kate, Maurizio, Lilian

Caiden

Lieve Deborah, Ontzettend bedankt voor je steun en hulp bij de bevalling en natuurlijk daarna! Nog veel succes met de laatste loodjes tot volwaardig kraamzus!

Liefs Mitchell & Samantha.
En bedankt voor de verzorging en de knuffels xx Caiden

Mitchell & Samantha